DÜZCE / MERKEZ - Necmi Hoşver Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program ve gösterilerle çoşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü kutlandı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızın Başlattığı ''Dilimizin Zenginlikleri'' adlı proje kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu ''Eğitim Sözlüğü''.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız, Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan törenle çoşku ile kutlandı.

Ekm

9 -22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen CodeWeek 2023 haftası etkinliklerinde bu yıl Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutluyor olmamız sebebiyle okul olarak ufak bir kodlama etkiliği yaparak katıldık. Öğrencilerimizin de severek katılım gösterdiği bu etkinlikte, temamızı da 100.yıl kutlamalarına uygun olarak seçtik ve çoşkuyla kodladık. CodeWeek Haftası tanıtım panomuzuda hazırlayıp etkinliğimizi tamamladık. Katılan tüm öğrencilerimizi kutlarız.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla Mevlid-i Nebi haftası kutlandı.