DÜZCE / MERKEZ - Necmi Hoşver Ortaokulu

709733meb.k12.tr
ÇAY MAHALLESİ 640. SOKAK NO7/1 MERKEZ/DÜZCE
Vizyon
• Güvenli, huzurlu, disiplinli ve düzenli bir eğitim ortamı oluşturmak, • Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde daima en önde olmak, • Öğrenci, öğretmen ve velinin gurur duyacağı çevresiyle, iç donanımıyla bölgenin en etkili okulu olmak, • Akademik eğitime öğrenci yetiştirmede eşitleriyle yarışta liderliği bırakmamak.
Misyon
• Atatürk ilke, İnkılâp ve Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; insan haklarına saygılı, hoşgörülü; ülkesine ve kendine güvenen nesiller yetiştirmek. • Öğrencilerimizi beden, zihin, ahlak ve ruh bakımından dengeli, karakterli, müteşebbis ve sorumluluk sahibi bir gençlik yetiştirmek. • Akademik eğitime öğrenci hazırlamak.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
MERKEZ- 4 NUMARA 33 NUMARA VB.
Servis Bilgisi
Servis yoktur. Düzce Merkezdeki Belediye otobüslerinden 4 numara geçmektedir. Çarşı Merkeze gelen 4-30-27 tüm otobüsle yakınında geçmektedir.
ÇAY MAHALLESİ 640. SOKAK 7/1 MERKEZ/DÜZCE NECMİ HOŞVER ORTAOKULU
MERKEZ